До 20% отстъпка на
До 20% отстъпка на избрани необходими продукти
Нова марка и продукти
Нова марка и продукти от Hawaiian Tropic

Cím: Szófia, Geo Milev utca 15Hívjon minket: +359 8 7777 9009Email: customers@monna.bg
Cím: Szófia, Geo Milev utca 15Hívjon minket: +359 8 7777 9009Email: customers@monna.bg

Kosár

Összesen:$170.00

Kedvencek


Garancia az Ön pénzére

Amennyiben nem elégedett a kiválasztott parfümökkel és parfümözött kozmetikumokkal, lehetősége van arra, hogy 30 napon belül kockázat nélkül visszaküldje azokat, mivel a termékek állapota nem romolhat. Ha már létrehozott nálunk egy fiókot, akkor a visszaküldést közvetlenül az ügyfélszámláján keresztül igényelheti.

Az Öntől kapott megrendelések kézhezvételét követő 30 napos visszaküldési határidő, amelyen belül értesítenie kell minket a termék visszaküldésére vonatkozó döntéséről. Ha a rendelés mellé "ajándékot" adtunk Önnek, azt is vissza kell küldeni. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a reject@monna.hu e-mail címen vagy telefonon. 08880 66662. Használnia kell a szerződéslemondási mintánkat, amely a következő címen érhető el kopogás.
Azoknak az ügyfeleknek, akik már regisztráltak nálunk, lehetőségük van arra, hogy a fiókjukon keresztül igényeljék a visszaküldött terméket. A "MEGRENDELÉSEK" részben kiválaszthatja azokat a termékeket, amelyeket vissza szeretne küldeni nekünk futárral. A visszaküldés státuszát is nyomon követheti a fiókjában.
az elutasítás napjától számított legfeljebb 14 napon belül a következő címre küldje el a tételeket:
Monna International EOOD, Szófia, 15 Geo Milev St.
A lemondástól számított 14 napon belül visszatérítjük az összeget. A jogszabályoknak megfelelően várhatunk a visszatérítéssel, amíg vissza nem kapjuk a visszaküldött árut. Ha Ön az áru átvételét követő első 14 napon belül eláll, jogosult az áru szállítási költségének visszatérítésére a legolcsóbb szállítási módnak megfelelő értéken.

Bármely tőlünk vásárolt termék visszaküldhető, kivéve az alábbi eseteket:
- Ha a terméket használták vagy kinyitották
- Higiéniai okokból (a bőrrel közvetlenül érintkező, nyitott termékek)
Ha a megrendelését ajándék- vagy környezetvédelmi csomagolásba csomagolták Önnek, a csomagolás költsége nem téríthető vissza, ha Ön lemondást kér. Fontos tudni, hogy megrendeléseit a regisztráció után azonnal feldolgozzuk.
Nem lehetséges a megrendelés lemondása, ha Ön ajándékcsomagolást választott, és mi már becsomagoltuk Önnek.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a törvény szerint Ön felel a termékek értékcsökkenéséért, ha azokat a termék jellegének, tulajdonságainak és funkcionalitásának megfelelően az ismertől eltérő módon használja (például ha egy parfümöt használ, majd miután kipróbálta). Ebben az esetben csak a termék árának arányos részét tudjuk visszatéríteni Önnek.