До 20% отстъпка на
До 20% отстъпка на избрани необходими продукти
Нова марка и продукти
Нова марка и продукти от Hawaiian Tropic

Cím: Szófia, Geo Milev utca 15Hívjon minket: +359 8 7777 9009Email: customers@monna.bg
Cím: Szófia, Geo Milev utca 15Hívjon minket: +359 8 7777 9009Email: customers@monna.bg

Kosár

Összesen:$170.00

Kedvencek


Miért válassza a Monna-t

Nem a megfelelő terméket választotta ki magának vagy ajándéknak. Hibát követett el a rendeléskor, vagy véletlenül kattintott az egérrel. Kíváncsi, hogy mit tegyen vele? Semmi gond! Csak küldje vissza nekünk vagy küldje vissza irodánkba, és mi visszatérítjük a pénzét. A visszaküldést a fiókodból is kérheted. Ha még nem rendelkezik ilyennel, most itt a tökéletes alkalom, hogy ezt megtegye, és még egyszerűbbé tegye a vásárlási élményt. További információért forduljon hozzánk a következő címen +359 8 7777 9009 vagy telefonon .

Mi vagyunk Bulgária legnagyobb online parfüm- és kozmetikai áruháza. Jelenleg több mint 350 márkát és több mint 200.000 terméket tartunk. Rendkívül fontos számunkra, hogy minden termékünk raktáron legyen, amit azonnal becsomagolunk és még aznap elküldünk Önnek.

Mindig sok termékünk van ingyenes szállítással a webáruházunkban. Nézze meg az egyes kategóriák termékeit, és több száz olyan terméket talál közöttük, amelyeket örömmel szállítunk ingyen.

Kiválasztott egy terméket ajándékba? Nincs ideje becsomagolni? Nem akar drága csomagolást fizetni? Ne szégyenlősködjön! Csomagolódobozaink fenomenálisak, speciálisan készített szövetekkel és szaténszalagokkal. Minden nemhez és alkalomra alkalmasak. Dobozaink árai még csodálatosabbak, mint maguk a dobozok. Ezek utólag is felhasználhatók különféle termékek tárolására.

- A hírlevél tartalmazza az összes titkos tippet az akciókról, kedvezményekről és új termékekről. Iratkozzon fel rá az oldal alján.
- A Facebookon gyakran rendezünk versenyeket csábító nyereményekkel, így mindenképpen érdemes ott is követni minket!
- Az Instagram hihetetlen inspirációs forrás mindazok számára, akiket érdekelnek a parfümök és a parfümkozmetikumok.
- És végül, de nem utolsósorban - ne felejtsd el elolvasni kedves blogunkat, tele tippekkel, hogyan lehetsz még szebb és stílusosabb!

- Tanácsra van szüksége a választással kapcsolatban? Írjon nekünk e-mailt a office@monna.bg vagy hívjon minket a 08880 66662 és szakembereink szívesen segítenek Önnek!
- Minden hétköznap 09:00 és 18:00 között állunk az Ön rendelkezésére.