До 20% отстъпка на
До 20% отстъпка на избрани необходими продукти
Нова марка и продукти
Нова марка и продукти от Hawaiian Tropic

Cím: Szófia, Geo Milev utca 15Hívjon minket: +359 8 7777 9009Email: customers@monna.bg
Cím: Szófia, Geo Milev utca 15Hívjon minket: +359 8 7777 9009Email: customers@monna.bg

Kosár

Összesen:$170.00

Kedvencek


Csak eredeti termékek

Minden általunk kínált termék kizárólag olyan beszállítóktól származik, akiket többször és számos kritérium alapján teszteltünk. Beszállítói átvilágítási politikánk rendkívül szigorú, ami biztosítja számunkra a szükséges garanciákat ahhoz, hogy csak valódi és minőségi termékeket kapjunk és kínáljunk. A weboldalon található parfümök ugyanazoktól a cégektől származnak, amelyek a fizikai kiskereskedelmi üzletekbe is szállítanak.
A Monna 2014 óta létezik, és már több tízezer ügyfél megrendelését dolgoztuk fel. Ez idő alatt kizárólag valódi termékeket kínáltunk. Soha nem engedtük, hogy teszteletlen áru jusson el ügyfeleinkhez, mivel ez ellenkezne az etikai normákkal. Célunk és törekvésünk, hogy folyamatosan fejlesszük márkánkat, bizonyítja, hogy az ügyfélszolgálat és a termékek minőségének ellenőrzése terén magas színvonalat tartunk fenn.
Az általunk kínált termékek közül sok terméket országszerte több tucat parfümériának szállítunk. Az ország és Európa legnagyobb futáraival dolgozunk együtt, akik minden alkalommal találkoznak ügyfeleinkkel, és elégedetten küldik vissza a visszajelzéseket. Számos vállalatnak is szállítunk parfümöket, akik ajándékba adják azokat ügyfeleiknek.

Hogyan lehetséges, hogy az áraink gyakran 70%-kal alacsonyabbak, mint a normál fizikai parfümériákban, és ugyanazokat a cégeket használjuk a szállításhoz?
Egyszerű! A nyereségünk sokkal kisebb. Nem fizetjük a drága bérleti díjakat a bevásárlóközpontokban és a bevásárlóközpontokban. Nagyon gyakran az ilyen objektumok bérleti díja meghaladja a több tízezer leva-t. Az általunk forgalmazott termékek nagyobb száma a fizikai boltokhoz képest azt is lehetővé teszi, hogy jobb árakat kapjunk a beszállítóinktól.
Mindezeknek a tényezőknek köszönhetően minden termékre a legjobb árat tudjuk ajánlani Önnek!